Lidt om forfatteren

Annette Klausen Bengtsson

10 år som mellemleder har givet Annette en dyb indsigt i mellemlederens udfordringer. Det er den indsigt, hun i dag bruger, når hun udvikler modet hos mellemledere. Hun hjælper dem til at manøvrere i den svære rolle, hvor de både skal lede nedad overfor deres medarbejdere, på tværs i forhold til deres mellemlederkollegaer, bagud i forhold til sig selv, og ikke mindst opad i forhold til deres chef.

Som tidligere logistikchef, har hun let ved at forstå processerne og sætte sig ind i mellemledernes problematikker. 3 års NLP uddannelse har givet hende effektfulde værktøjer til at skabe varige forandringer. Annette afholder kurser, holder foredrag og laver individuel sparring af mellemledere, i både private såvel som offentlige organisationer.

Intens og provokerende

Annettes stil er intens, direkte og provokerende. Du kan godt regne med at blive irriteret på hende undervejs i en udviklingsprocess – faktisk er det et af hendes succeskriterier. Du kan ikke udvikle dig, hvis du bare bliver bekræftet i det, du gør i forvejen – mod skal fremprovokeres.


Provokation

100

Udbytte

100

Passion

110

Irritation

100